Tr*ffpunkt Mikromarc

treffpunkt_mikromarc-smal

Velkommen til felles norsk-svensk Tr*ffpunkt Mikromarc! i Tromsø (Norge) 5. – 6. november 2015

ClarionHotelTheEdgeTromsøKonferansen vil være på Tromsøs største kongress- og konferansehotell; det nybygde (2014) Clarion Hotel The Edge ved vannkanten i Tromsø sentrum.

Opplev nordnorsk natur og kultur, nordlys, og selvfølgelig 4-5 parallellsesjoner hver dag med nyttig Mikromarc-stoff og spennende bibliotekpolitiske og –faglige foredrag.

Påmeldingslenke!

Fullstendig program kommer i mai 2015.

Velkommen til det andre fellesmøtet/gemensamma möte for Sverige, Norge og Finland, og for alle typer bibliotek som benytter Mikromarc! Årets Tr*ffpunkt Mikromarc er virkelig stappfullt av innhold!

Program med foredragsholdere vil fortløpende bli lagt opp på MM3.nu og Brukerstyrets blogg: https://mikromarc.wordpress.com/

Et samlet Mikromarc Brukerstyre har planlagt Mikromarc-sesjoner som skal passe for alle typer bibliotek og brukere på alle nivåer. I tillegg er det mange spennende tema og interessante foredragsholdere som er hentet fra fjern og nær. Nå er det bare å melde seg på.

Ved å fylle ut og sende inn dette påmeldingsskjemaet/anmälningsformuläret har du meldt/anmält deg på årets viktigste møte.

Kostnader:
Alternativ A: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning/fika), middag torsdag kveld og overnatting i enkeltrom (torsdag-fredag) 3.985 NOK

Alternativ B: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning/fika) og middag torsdag kveld 2.595 NOK

Alternativ C: Dagpakke (to dager med seminarer, lunsj og pausebevertning/fika) 1.995 NOK

Ønsker du å overnatte natten før Tr*ffpunkt Mikromarc (onsdag til torsdag og evt. også tirsdag til onsdag) blir det 1.350 NOK i tillegg per person i enkeltrom per døgn på konferansehotellet.

Vi ber deg om å gi oss beskjed om det er noe spesielt vi bør ta hensyn til for at du skal ha det bra sammen med oss. Det kan være allergier, intoleranser eller lignende spesielle behov.

Det blir fokus på Mikromarc begge dager!

Det kjøres inntil fem paralleller. Tilbakemeldinger fra/återkoppling från tidligere møter er tatt på alvor. Det vil alltid være en Mikromarc-sesjon du kan delta på – vi har fullt fokus på alt om biblioteksystemet vårt!

I tillegg til Mikromarc-sesjoner er det mange andre programposter og forelesere til nytte og inspirasjon. Det er også lagt til rette for nyttig samvær i hyggelige lokaler.

Det vil være mange spennende utstillere sammen med oss på Clarion Hotel The Edge. De vil ha med seg et bredt spekter av produkter og tjenester som er interessant for nordiske fag-, folke- og skolebibliotek. Ta deg tid til å besøke standen deres.

Det blir mye spennende påfyll på møtet i november, så meld deg på nå! Påmeldingsfristen er fredag 4. september 2015; men jo før jo bedre. Merk at du nå kan be om tidlig fakturering i påmeldingsskjemaet/anmälningsformuläret.

5 thoughts on “Tr*ffpunkt Mikromarc

  1. Tilbaketråkk: Mikromarc brukergruppe folkebibliotek

  2. Tilbaketråkk: Tr*ffpunkt Mikromarc – invitasjon, program & påmelding! | Mikromarc brukergrupper bibliotek

  3. Tilbaketråkk: Deltagerliste til Tr*ffpunkt Mikromarc 2014 | Mikromarc brukergrupper bibliotek

  4. Tilbaketråkk: Vellykket fagforum for skolebibliotekarer | Tromsbibliotekene

  5. Tilbaketråkk: Åpnet for påmelding! Tr*ffpunkt Mikromarc 2015 | Mikromarc Brukerstyre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s