Tr*ffpunkt 2024

Årets Tr*ffpunkt 17.-18. oktober blir i Harstad, på Quality Hotel, beliggende med storslagen utsikt til Vågsfjorden og et nydelig fjellandskap.

Quality Hotell Harstad er byens høyeste bygning, så her er det god utsikt.
Maten smaker fortreffelig og personalet har en ro og et engasjement som gjør oss sikre på at dette vil bli gode rammer for en konferanse som vi gleder oss til å invitere deg til. 
Vi har tatt hensyn til evalueringen etter fjorårets konferanse og forsøkt å få inn de Axiell-sesjonene som er etterspurt. I år vil det bli Quira tips og triks, en egen sesjon for skolebibliotek, og selvfølgelig de vanlige sesjonene om Arena og Quria. I tillegg legges det opp til muligheter for inspirerende møter med foredragsholdere og utstillere.

Vi gleder oss masse til å se dere. 
Med vennlig hilsen oss i brukerstyret

Morgenstemning på Vågsfjorden
Brukerstyret i arbeid med ny Tr*ffpunkt-konferanse

Brukerstyret takker for din deltakelse på Tr*ffpunkt 2023 og håper du fikk masse god systeminformasjon i tillegg til en sosial møteplass og inspirerende intellektuelt påfyll:-)

Lenker til noen av presentasjonene:

Bokanbefalinger: Digital demens, Stjålet fokus, Det digitale dopet
Psykolog Trond Hegglund som snakket om TikTok-hjernen anbefaler disse bøkene:

Stor takk til utstillerne som skapte god atmosfære og nyttige bidrag til konferansen:

 

 

Tusen takk til alle som var på Tr*ffpunkt 2022

Vi vil takke alle deltakere, foredragsholdere, underholdere og utstillere for to flotte dager på Olavsgaard med sosialt samvær, inspirasjon og systeminformasjon.

Noen av foredragsholdernes presentasjoner:

Stor takk til utstillerne!